Fördelaktigt ägande

Unna dig en lägenhet på TOTT Hotel Visby! Njut av ett boende på bästa plats vid Norderstrand och solnedgångarna, samtidigt som du har tillgång till hotellets service. Att köpa en lägenhet eller bungalow på TOTT Hotel Visby innebär ett fördelaktigt och bekymmerslöst ägande och fritidsboende i bostadsrättsform. Bostadsrätterna får inte användas till permanent boende.

TOTT Hotel Visby

BRF Resort Visby

Som bostadsrättsägare har du alltid full bevakning och kontroll av din lägenhet samtidigt som du får tillgång till service oavsett när på året du väljer att vistas på resorten. Därutöver ger uthyrningsavtalet ägaren möjlighet till intäkt på sin lägenhet och god avkastning på sikt.

Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift erbjuds du en bra möjlighet att delvis finansiera ett exklusivt semesterboende.

TOTT Hotel Visby

Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i alla gemensamma frågor och angelägenheter. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. Själv sköter du om allt som finns innanför dörren i din lägenhet eller bungalow.

Som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka ditt boende. Ekonomi, service och andra boendefrågor är exempel på sådant du kan vara med och besluta om.

Allt om Bostadsrättsföreningen Resort Visby ››

TOTT Hotel Visby

Uthyrning

Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning all den tid du inte själv är där.

Eftersom föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, tar arrendatorn GTS även hand om uthyrningen av din lägenhet eller bungalow när du själv inte bor i den.

Det betyder att hotellet sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, avsyning, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Din del av uthyrningsintäkterna betalas ut till dig i efterskott.

Läs Uthyrningsavtal mellan Bostadsrättsföreningen Resort Visby och GTS Gotlands Konferens & Turistservice AB ››

TOTT Hotel Visby

Service ägare

Som bostadsrättsägare ansvarar du till exempel för att lägenheten är försäkrad, motsvarande hemförsäkring för skador i själva konstruktionen, byggnaden t ex vattenläcka, hålla lägenheten i bra skick genom att t.ex. måla om vid behov, åtgärda andra skador som uppkommer av normalt hotellslitage etc.

Trädgårdsskötseln ligger på bostadsrättsföreningen som i sin tur har avtal med YIT som utför servicen.

TOTT Hotel Visby ansvarar till exempel för att åtgärda skador som uppkommer pga gäster t ex fönsterputsning, säsongsstädning och löpande hotellstädning etc.

TOTT Hotel Visby

Kortfakta BRF Resort Visby

  • Byggnadsår: 2008
  • Fönster: 3-glas
  • Uppvärmning: Fjärrvärme
  • BRF Resort Visby St. Göransgatan 31, 621 55 Visby
  • 118 bostadslägenheter fördelade på sviter i fristående en- och tvåfamiljshus, ”Bungalows”.
  • Sviter i ett flerbostadshus ”Hotellbyggnad” samt en lokal.
  • 125 parkeringsplatser fria att disponera för föreningens medlemmar.
  • Allt om Bostadsrättsföreningen Resort Visby ››
TOTT Hotel Visby

Köpa som företag

En egen lägenhet att erbjuda gästande konsulter. En plats att samla till möten på. En guldkant att belöna personal med. Företagets egen lägenhet kan du använda på flera sätt. Alltid med full hotellservice.

Lägenheterna i BRF Resort Visby är registrerade för mervärdesskatt avseende uthyrning av lokal. Det innebär att moms skall redovisas på hyresintäkter och att moms på utgifter som rör lägenheten får dras av. Detta innebär att man måste registrera sig för redovisning av mervärdesskatt om man inte tidigare är det. Detta sköter LRF Revision.

Rådgör alltid med din revisor om du tänker köpa en lägenhet via ditt bolag!