Pigge berättar om TOTT

Pigge Werkelin

Så många gånger har jag promenerat eller kört förbi Norderstrand och tänkt att det vore den perfekta platsen att bygga ett hotell. Nära stranden, nära Visby och kanske rent av med en restaurang vid stranden så att gästerna kan njuta av solnedgången? En vacker, ombonad plats med naturreservatet Galgberget och Kärleksstigen precis ovanför.

2008 blev anläggningen klar, 2009 var första säsongen och sedan 2010 är det min vän och kompanjon Niklas Harlevi som med sitt bolag GTS ansvarar för driften. Från en idé som aktualiserades med Visbys behov av fler hotellrum med hög standard, har vi nu tack vare systemet med försäljning av bostadsrätter kunnat realisera visionen.

BRF Resort Visby har etablerat sig som förening, verksamheten har kommit igång och för dig som köpare finns en stabil drift att luta dig emot. Vi har utvecklat ett enkelt och smidigt boendekoncept, där du som ägare kan ha semester på riktigt och låta andra ta hand om skötsel och uthyrning.

Hotellkonceptet kommer att fortsätta att utvecklas. Vi satsar mer på event, SPA och företag för att få högre beläggning året runt. Det höjer attraktionen på hotellet ytterligare och ger dig som ägare mer att njuta av.

Alla bostadsrättsföreningens 118 enheter är sålda. Jag äger 9 lägenheter.

Vill du vara med om den här utvecklingen och köpa din egen andel i en anläggning?
Kontakta mig så kan jag visa dig runt!

Pigge Werkelin, 0707-66 64 60, pigge@werkelinbolagen.se