TOTT Hotel Visby

TOTT Hotel Visby ligger vackert vid havet mellan Norderstrand och ett härligt kalkstensberg med naturreservat, precis norr om Visbys ringmur. Som gjort för promenader längs stranden, i Visbys vackra historiska miljöer eller i fascinerande natur. Du bor bekvämt på det fyrstjärniga hotellet och njuter av hotellets faciliteter och spännande, moderna arkitektur: mycket glas, öppna vyer och utsikt över havet. Utformat med internationella förebilder, men med en gotländsk själ. Hotellet har skapats i samarbete med arkitekterna på Arklab Stockholm och Per Öberg Arkitekter.

Personalen på TOTT Hotel Visby välkomnar med varm hand både gäster och ägare till lägenheterna. Det är de som tar hand om uthyrning, skötsel och annan service för din lägenhet. Den kommer att vara i goda händer!

TOTT Hotel Visby

Service gäster

Som ägare av en lägenhet eller bungalow på TOTT Hotel Visby har du mot betalning tillgång till alla hotellets tjänster.

När du besöker din lägenhet vill du kanske beställa till ett hotellpaket med städning, sänglinne och frukostbuffé? Prata med personalen om dina önskemål!

Personalen kan också tipsa om aktiviteter, utflykter och annat som gör din och dina gästers vistelse riktigt trivsam.

Vi löser det mesta. Betrakta TOTT Hotel Visby som ditt andra hem.

TOTT Hotel Visby

Service till företag, grupp och konferens

Vi kan hjälpa dig att arrangera inspirerande möten i företagets egen lägenhet eller i någon annan av hotellets lokaler. På hotellet finns lokaler för möten med upp till 150 personer.

Lunchbuffé, fika och middag – vi dukar upp där det passar bäst. Behövs det en nattmacka vid sena överläggningar ordnar vi det också!

Planera ditt möte tillsammans med oss!

Drift av anläggningen

TOTT Hotel Visby ägs av en bostadsrättsförening och drivs av Liljestrand Fastigheter AB, som också driver Hotell Tott Åre.